Λίγα Λόγια για τον Αθλητικό Σύλλογο

Παρουσίαση
Typography

Ο Α.Σ. «ΠΡΩΤΕΑΣ» Ιωαννίνων στεγάζεται σε νέο αθλητικό χώρο στην διεύθυνση Λαμπρίδη 4 στο κέντρο της πόλης μας. Ο τοπικός Α.Σ. «ΠΡΩΤΕΑΣ» φημίζεται για τις πολλές διακρίσεις των αθλητών του στο άθλημα του TAE KWON-DO σε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Είναι ο σύλλογος των «Πρωταθλητών» της πόλης μας, με υψηλό επίπεδο προπόνησης και εκμάθησης του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα αρχάριων, προχωρημένων και πρωταθλητισμού. Αρκετοί αθλητές του είναι μέλη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας TAE KWON-DO I.T.F.

Ο Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων είναι από τους κορυφαίους συλλόγους σε μετάλλια σε Πανελλήνιο επίπεδο καταλαμβάνοντας συχνά την πρώτη θέση.

Υπεύθυνος προπονητής του Συλλόγου είναι ο κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, Kαθηγητής Φυσικής Αγωγής, Master 7ο DAN I.T.F.

Ο κ. Παπαδιώτης είναι Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας  στο TAE KWON-DO I.T.F. και Διεθνής Διαιτητής Α΄ κατηγορίας. Είναι ο άνθρωπος που έχει κάνει το άθλημα του TAE KWON-DO γνωστό στην τοπική κοινωνία με τις διακρίσεις των αθλητών του σε όλους τους Διεθνείς αγώνες, μέσω των επιδείξεων και των Διεθνών αγώνων που έχει διοργανώσει καθώς και πλήθους σεμιναρίων που διοργανώνει μέχρι σήμερα.

Με την εμπειρία του ως προπονητής υψηλού επιπέδου και με την επιστημονική του κατάρτιση είναι ο άνθρωπος που δίνει μια άλλη άποψη στην εκμάθηση και εξάσκηση του αθλήματος του TAE KWON-DO.