Στην κορυφή της Ευρώπης για ακόμη μία χρονιά ο Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων  

Επιτυχίες Συλλόγου
Typography

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO ΤΑΛΛΙΝ-ΕΣΘΟΝΙΑ 23-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018


Στην κορυφή της Ευρώπης για ακόμη μία χρονιά ο Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων

Με τρεις Γιαννιώτες αθλητές, μέλη της Εθνικής μας Ομάδας, έδωσε το παρών για ακόμη μια φορά ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος Πρωτέας Ιωαννίνων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-do  ITF στο Ταλλίν της Εσθονίας από της 23 – 29 Απριλίου 2018.

 

  Οι Πρωταθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων (Λαμπρίδη 4 τηλ. 6945262661) έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις και καταφέρανε να είναι για ακόμη μια φορά ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης, κατακτώντας 1 Χρυσό 1 Ασημένιο και 3 Χάλκινα μετάλλια στα ατομικά αλλά και στα ομαδικά τους αγωνίσματα.

Οι διακρίσεις που πέτυχαν οι γιαννιώτες Πρωταθλητές σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο έχουν ως εξής:

 

Μπαντής Αχιλλέας:

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών έως 58 κιλά Sparring (μάχες).

Αργυρό μετάλλιο στις ομαδικές μάχες

Χάλκινο μετάλλιο στις ομαδικές ειδικές τεχνικές.

Ένας από τους καλύτερους αθλητές των αγώνων, δίκαια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης και του αξίζουν όλες οι τιμές του πρωταθλητή.

 

Σκουλίκας Παντελής:

Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Εφήβων έως 55 κιλά Sparring (μάχες).

Χάλκινο μετάλλιο στις ομαδικές μάχες.

Αν και τραυματίστηκε σοβαρά στον πρώτο γύρο του ημιτελικού από αντιαθλητικό χτύπημα από τον Ρώσο αθλητή, συνέχισε με πάθος μέχρι το τέλος αλλά δε κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε και έτσι έμεινε στην τρίτη θέση.

 

Αλεξίου Ασημούλα-Εφραιμία:

Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία έως 50 Νεανίδων (μάχες).

Μεγάλη διάκριση για πρώτη φορά συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα, αλλά σίγουρα την επόμενη φορά θα είναι ακόμη καλύτερη. Έδειξε πολλές ικανότητες και σίγουρα με την εμπειρία που απέκτησε θα γίνει ακόμη πιο δυνατή.

 

  Ο Προπονητής του γιαννιώτικου συλλόγου κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας,  μας σχολίασε για τις επιτυχίες των αθλητών του.

«Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές μας που μας έκαναν υπερήφανους για ακόμη μια φορά σε όλη την Ευρώπη. Μετά από δύο μήνες σκληρής προετοιμασίας διεκδίκησαν  το καλύτερο και τα καταφέρανε. Πετύχαμε αυτά που πολύ σκληρά προετοιμαστήκαμε αρκετό καιρό πριν. Με συμμετοχή τριών αθλητών στην Εθνική Ομάδα και φέραμε 1 Χρυσό, 1 Ασημένιο και 3 Χάλκινα μετάλλια, δεν είναι τυχαίο.

Σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη είναι μεγάλη τιμή να βλέπεις τους αθλητές σου να διακρίνονται, αλλά και να δικαιώνετε με τον καλύτερο τρόπο όλη αυτή η σκληρή προσπάθεια που γίνετε εδώ και χρόνια στον Πρωτέα Ιωαννίνων. Όσες επιτυχίες και να έχει ο  σύλλογός μας σε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα εδώ και πολλά χρόνια, τα συναισθήματα είναι τα ίδια και οι επιτυχίες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε πρωτάθλημα.

 

 

   Οι επιτυχίες των αθλητών μας δείχνουν τόσο το υψηλό επίπεδο των αθλητών μας, αλλά και την εμπειρία μας σε υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού. Είμαστε ο Σύλλογος των Πρωταθλητών και ακούραστα συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πρόγραμμα και σοβαρούς στόχους, σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα προπόνησης, αρχαρίων και αγωνιστικά».  

  Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων τηλ.6945262661

 Επισκεφθείτε μας : www.acproteas.grwww.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon .