ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAE KWON-DO ITF ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018

Επιτυχίες Συλλόγου
Typography

Στην πόλη της Ηγουμενίτσας  στο κλειστό γυμναστήριο της Πόλης «Αλεξάνδρας Τσιάβου» πραγματοποιήθηκε στις 2,3 και 4 Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO ITF Παίδων - Κορασίδων για το 2018.  Πάνω από 600 αθλητές και 90 Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε αυτό το πρωτάθλημα. Ένα τριήμερο γεμάτο με έντονο συναγωνισμό και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, μια γιορτή για το υπέροχο αυτό άθλημα.

Οι εικόνες ήταν εντυπωσιακές με εκατοντάδες φίλους του αθλήματος να παρακολουθούν τους μικρούς αθλητές οι οποίοι παρουσίασαν ένα ξεχωριστό θέαμα, με ένα άθλημα το Taekwondo ITF να έχει κάνει τεράστια βήματα στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και να κερδίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους φίλους. Υπεύθυνοι για την πολύ καλή διοργάνωση ήταν ο τοπικός αθλητικός σύλλογος ¨Ερμής Θεσπρωτίας¨ με προπονητή τον κ. Πλασκασοβίτη Πέτρο ομοσπονδιακό προπονητή.

Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ έδωσε ακόμη μία φορά το παρόν με 17 αθλητές και αθλήτριες και κατάφερε να κατακτήσει 14 μετάλλια και την Πρώτη θέση στη γενική κατάταξη μεταλλίων για το 2018.

Για ακόμη μια χρονιά δικαίωσε το χαρακτηρισμό ως « ο Σύλλογος των Πρωταθλητών » της Πόλης μας.

Πιο αναλυτικά οι Αθλητές του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κατέκτησαν 5 Χρυσά, 4Ασημένια και 5 χάλκινα Μετάλλια σε τεχνικές και μάχες.

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ : Παπαδιώτη Αιακτερίνη, Δασκαλόπουλος Ραφαέλο, Μπούγια Βανέσσα, Ντοβώνη Λαμπρινή και Κασαγιάννης Μιχάλης.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : Μπάσιος Πέτρος ( 2 ασημένια σε Τεχνικές και Μάχες) Ζώτος Αθανάσιος, Λιόντου Μαρίνα.

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : Λιόντου Βερόνικα, Κασαγιάννης Μιχάλης, Δερβένη Κωνσταντίνα, Ντούκα Αικατερίνη και Γεωργούλη Γεωργία.

4η ΘΕΣΗ: Μπούγια Βανέσσα-Βαρβάρα (Sparring), Τσατσούλη Βασιλική, Λαγού Σοφία, Φίνος Απόστολος

5η ΘΕΣΗ: Θωμάς Σπυρίδων

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Μπάσιος Άγγελος

 

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ:

1η ΘΕΣΗ: Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

2η ΘΕΣΗ: Α.Σ. ΖΕΑΣ

3η ΘΕΣΗ: Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

 

Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε σχετικά με το Πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

«Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά στο Σύλλογό μας φαίνεται με τις επιτυχίες των αθλητών μας, σε όλα τα πρωταθλήματα που συμμετέχουμε.

Ο Σύλλογός μας σε αυτό το πρωτάθλημα κατέβηκε με 17 αθλητές και αθλήτριες. Δεν είναι εύκολο να είσαι Πρώτος Σύλλογος και σε αυτό το επίπεδο συνεχώς για τόσα χρόνια. Απαιτεί σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες τόσο προσωπικές όσο και σε επίπεδο Συλλόγου. Έτσι οι συμμετοχή μας σε κάθε αθλητική δραστηριότητα ( φιλικοί αγώνες, προετοιμασία κτλ.) σε αυτό το επίπεδο γίνετε όλο και πιο δύσκολη.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές του συλλόγου μας που καταφέρανε να διακριθούνε και ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των αθλητών μας, που είναι πάντα δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι.

 

Για αυτή τη χρονιά ακολουθούνε πολλά φιλικά πρωταθλήματα τόσο εντός Ελλάδος όσο και στο Εξωτερικό, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών μας.

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων . “Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών” .

Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661 www.acproteas.gr   

www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon