ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAE KWON-DO ITF Εφήβων - Νεανίδων 2019

Επιτυχίες Συλλόγου
Typography

 Διακρίσεις για τους αθλητές αλλά και 3η θέση στη γενική κατάταξη συλλόγων σε Πανελλήνιο επίπεδο για τον Πρωτέα Ιωαννίνων.

 

   Στο κλειστό γυμναστήριο Π. Φαλήρου ‘Σοφία Μπεφόν’ πραγματοποιήθηκε στις 8-9 και 10 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO Εφήβων-Νεανίδων για το 2019 . Ένα τριήμερο όπου Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε αυτό το πρωτάθλημα με τους πρωταθλητές τους. Ένα τριήμερο γεμάτο με έντονο συναγωνισμό αλλά και μεγάλη συμμετοχή αθλητών.

 

   Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ( Λαμπρίδη 4 τηλ: 6945262661 ) έδωσε και αυτή τη φορά το παρόν με 8 αθλητές και κατέκτησε 3 Χρυσά 1 Ασημένιο και 3 Χάλκινα μετάλλια 

   Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών της Πόλης μας, κατέκτησε την 3η θέση στη γενική κατάταξη συλλόγων.

   Τα χρυσά μετάλλια θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ρίμινι της Ιταλίας από της 2 έως της 8 Απριλίου 2019.

   Πιο αναλυτικά οι Αθλητές του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κατέκτησαν:

3 ΧΡΥΣΑ : Σκουλίκας Παντελης ( -57 κιλά ) , Ντάκουλας Γεώργιος (Tul 2 Dan ) ,
                   Μπούγια Βάρβαρα Βανέσσα (Tul 1-4 Gup)

1 ΑΡΓΥΡΟ : Στράτης Άγγελος (Tul 1-4 Gup)

3 ΧΑΛΚΙΝΑ : Μπάσιος Πέτρος (Tul 1-4 Gup), Ντάκουλας Γεώργιος (-63 κιλά),
                         Δερβένης Παύλος (Tul 1 Dan).

Στην 4 θέση και πριν τα μετάλλια οι αθλητές Μπάσιος Γεώργιος(-63 κιλά) και Αλεξίου Ασημίνα (-50 κιλά, χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2018) οι οποίοι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να ανέβουν στο βάθρο.

   Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε σχετικά με το Πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. «Δώσαμε το παρόν και σε αυτή τη διοργάνωση με 8 αθλητές και δικαιωθήκαμε για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά στο Σύλλογό μας. Κάθε χρόνο έχουμε γιαννιώτες αθλητές στην Εθνική Ομάδα να μας εκπροσωπούν σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν είναι εύκολο να είσαι σε αυτό το επίπεδο τόσα χρόνια και ούτε τυχαίο. Έχουμε πολύ υψηλό επίπεδο και αθλητές που καταβάλουν καθημερινά μεγάλη προσπάθεια και θυσίες για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Εύχομαι στους αθλητές μας καλή προετοιμασία, μακριά από τραυματισμούς και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε το ίδιο καλά και στο Πανευρωπαϊκό στην Ιταλία.

   Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές μου και τους γονείς τους, που είναι πάντα δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι»..  

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων . «Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών» .

Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661

www.acproteas.gr               

www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon