ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO 2019 ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Επιτυχίες Συλλόγου
Typography

Στην πόλη Πλόβντιφ της Βουλγαρίας πραγματοποιήθηκε από της 24-30 Αυγούστου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών -Γυναικών για το 2019.

Οι δύο γιαννιώτες αθλητές  Μπαντής Αχιλλέας και Ντάκουλας Γεώργιος  με εξαιρετική εμφάνιση κατάφεραν να είναι στο βάθρο των νικητών, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Σε ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό με μεγάλη συμμετοχή, 1570 αθλητών από 84 χώρες, οι γιαννιώτες αθλητές κατάφεραν να μας συγκινήσουν με την απόδοσή τους και για ακόμη μια φορά να είναι από τους πρωταγωνιστές και σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πιο αναλυτικά:

Μπαντής Αχιλλέας : 3η Θέση και Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία μάχες -64 κιλά ανδρών.                                                                                                      
                                2η Θέση και Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία ομαδικές μάχες ανδρών. 
                                2η Θέση και Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία ομαδικές τεχνικές ανδρών.          
                                3η Θέση και Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ομαδικές εναέριες τεχνικές ανδρών.

Ντάκουλας Γεώργιος : 2η Θέση και Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία ομαδικές μάχες ανδρών.

  Ο γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» (ΛΑΜΠΡΙΔΗ 4 τηλ : 6945262661) είναι ο σύλλογος με τις περισσότερες διακρίσεις στην πόλη μας στο άθλημα του Taekwon-do σε  αυτό το επίπεδο.            

                                                                                                                               

Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας  κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε:      «Ένα μεγάλο μπράβο στους δύο πρωταθλητές μας  για την χαρά και την ικανοποίηση που μας έδωσαν με τις επιτυχίες τους. Αξίζαμε να είμαστε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αλλά αυτά έχει ο πρωταθλητισμός. Για μία εβδομάδα μέσα στα αγωνιστικά τερέν, από το πρωί ως αργά το βράδυ οι αθλητές μας κατέθεσαν ψυχή. Πήγαμε με πολύ υψηλούς στόχους και από λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην απόλυτη επιτυχία ενός χρυσού μεταλλίου. Όπως πάντα λέω στους αθλητές μου, την επόμενη φορά … θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Δουλέψαμε σκληρά όλο το καλοκαίρι για να είμαστε οι καλύτεροι, βάλαμε υψηλούς στόχους και πετύχαμε. Έχω πει και στο παρελθόν ότι στόχος μας πάντα θα είναι η κορυφή και αυτό δεν αλλάζει όσες επιτυχίες και να έχουμε. Δουλεύουμε σκληρά, συστηματικά με προγραμματισμό και υψηλούς στόχους. Για ακόμη μια φορά είμαι περήφανος για τους Γιαννιώτες πρωταθλητές του Συλλόγου μας. Εκ μέρους του Συλλόγου μας σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια». 

Είμαστε ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, «ο σύλλογος των Πρωταθλητών».  

         

Ακολουθήστε μας στο site www.acproteas.gr και στη σελίδα του Συλλόγου μας στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας!!! www.facebook.com/A.C. Proteas Ioanninon