3ο ΚΥΠΕΛΛΟ TAE KWON-DO ITF 2019

Επιτυχίες Συλλόγου
Typography

Στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου το 3ο κύπελλο TAE KWON-DO ITF Ελλάδος και για το 2019 . Ένα διήμερο όπου Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε αυτό το πρωτάθλημα με τους αθλητές τους.  

 

Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ έδωσε και αυτή τη φορά το παρόν με 14 αθλητές και αθλήτριες. Ξεκίνησε την αγωνιστική του χρονιά στο πρώτο επίσημο πρωτάθλημα της ομοσπονδίας κάνοντας μια γενική εκτίμηση της κατάστασης των αθλητών του συλλόγου για τα επόμενα πανελλήνια πρωταθλήματα. Οι γιαννιώτες αθλητές και οι επιτυχίες τους είναι οι εξής:

Σκουλίκας Παντελής: 1η θέση στην κατηγορία εφήβων έως 63 κιλά.

Στρατής Άγγελος: 3η  θέση στην κατηγορία εφήβων έως 55 κιλά.

Μπάσιος Πέτρος: 3η θέση στην κατηγορία εφήβων έως 55 κιλά.

Παπαδιώτη Αικατερίνη: 3η θέση στην κατηγορία κορασίδων έως 57 κιλά.

Τσιάβου Αριστέα: 3η θέση στην κατηγορία νεανίδων έως 52 κιλά.

Γρηγοριάδου Στεφανία: 3η θέση στην κατηγορία νεανίδων έως 52 κιλά.

Επίσης συμμετείχαν και οι αθλητές Κασσαγιάννης Μιχαήλ, Θωμάς Σπυρίδων και Λαγού Σοφία που παρά την καλή τους εμφάνιση, δεν καταφέρανε να είναι στο βάθρο αυτή την φορά.

Για πρώτη φορά σε αγώνες πήραν μέρος και οι μικροί αθλητές του γιαννιώτικου συλλόγου στο Kids Cup που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, Ποσποτίκης Κωνσταντίνος, Κούρτης Θεόδωρος, Τσίμαρης Παναγιώτης και Καξερής Μάριος. αφήνοντας καλές εντυπώσεις για την αθλητική τους πορεία κερδίζοντας όλοι από ένα μετάλλιο και μεγάλη εμπειρία για το μέλλον.

   Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και Πρόεδρος πια της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε σχετικά με το Πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. «Δώσαμε το παρόν και σε αυτή τη διοργάνωση με 14 αθλητές στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για την καινούργια αγωνιστική χρονιά που ακολουθεί. Είμαστε σε καλό επίπεδο για ακόμη μια χρονιά και πιστεύω να πάμε το ίδιο καλά και στη συνέχεια. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε αυτό το επίπεδο τόσα χρόνια και ούτε τυχαίο. Έχουμε πολύ καλούς αθλητές που καταβάλουν καθημερινά μεγάλη προσπάθεια και θυσίες για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Εύχομαι στους αθλητές μας καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε το ίδιο καλά και στη συνέχεια.

   Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές μου και τους γονείς τους, που είναι πάντα δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι»..  

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων . «Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών» .

Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661

www.acproteas.gr               

www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon