Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΔΥΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAE KWON-DO I.T.F. 2019

Άρθρα
Typography

Στην πόλη Πλόβντιφ της Βουλγαρίας  της θα πραγματοποιηθεί από της 24-30 Αυγούστου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών -Γυναικών για το 2019.                                                                             

Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» για μια ακόμη φορά θα είναι παρών και σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα με δύο αθλητές του, μέλη της Εθνικής Ομάδας. Οι δύο γιαννιώτες πρωταθλητές είναι:

 

Μπαντής Αχιλλέας (Πανευρωπαϊκά: Χάλκινος 2017, Χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης 2018, 2019)                                                                                                              Ντάκουλα Γεώργιος (Χάλκινος στο Παγκόσμιο 2018, Χρυσός Πρωταθλητής Ευρώπης 2019).   

                                                                                                                 

Οι δύο γιαννιώτες πρωταθλητές έχουν ήδη ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα από της 10 Αυγούστου για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους, μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου που θα αναχωρήσουν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουλγαρία.               

                                                                     
Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας  κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε:          «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο πρωταθλητές μας  για την χαρά και την ικανοποίηση που μας έδωσαν στελεχώνοντας την Εθνική Ομάδα για ακόμη μια χρονιά. Εύχομαι να πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μετά από μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά και με πολλές επιτυχίες θα δώσουμε το παρόν σε ένα ακόμη παγκόσμιο πρωτάθλημα. Από το 2000 μέχρι και σήμερα ο Γιαννιώτικος Σύλλογος έχει καταφέρει με τις διακρίσεις των αθλητών του, τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό, όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο να είναι κορυφαίος και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του. Η προετοιμασία των αθλητών συνεχίζεται, οι αθλητές μας είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, με λίγη τύχη πιστεύω και σε αυτό το παγκόσμιο να έχουμε ακόμη κάποια διάκριση. Ας μη ξεχνάμε ότι και οι δύο αθλητές μας φέτος ήταν χρυσοί πρωταθλητές Ευρώπης στις κατηγορίες τους. Έχουμε την ποιότητα αλλά και τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση και θα το κάνουμε με όλη μας την ψυχή. Όλο το καλοκαίρι δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε οι καλύτεροι. Με λίγη τύχη λοιπόν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ¨ Όνειρο¨ πραγματικότητα.  Έχω πει και στο παρελθόν ότι στόχος μας πάντα θα είναι η κορυφή και αυτό δεν αλλάζει όσες επιτυχίες και να έχουμε. Δουλεύουμε σκληρά, συστηματικά με προγραμματισμό και υψηλούς στόχους. Και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οι αθλητές μας θα με έχουν δίπλα τους στην εθνική ομάδα από τη θέση του Διαιτητή. Για ακόμη μια φορά είμαι περήφανος για τους Γιαννιώτες πρωταθλητές του Συλλόγου μας. Εκ μέρους του Συλλόγου μας σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια». Είμαστε ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, «ο σύλλογος των Πρωταθλητών».

Ακολουθήστε μας στο site www.acproteas.gr και στη σελίδα του Συλλόγου μας στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας!!! www.facebook.com/A.C. Proteas Ioanninon