ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ: Καλύτερη αθλήτρια στην Ευρώπη και MVP για το 2023 , η αθλήτρια του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων!

Επιτυχίες Συλλόγου
Typography

Στην Κορυφή της Ευρώπης για ακόμη μια χρονιά οι αθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων με σύνολο 11 Μετάλλια. (6 Χρυσά, 3 ασημένια και 2 Χάλκινα).

Στο Γεσόλο της Ιταλίας πραγματοποιήθηκε από της 17 Απριλίου έως της 23 Απριλίου 2023 το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων-Νεανίδων  και Ανδρών-Γυναικών για το 2022.


Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε εντυπωσιακά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwon-do ITF κατακτώντας την 1η θέση, στη Γενική Κατάταξη μεταλλίων των χωρών, με 47 Χρυσά, 30 Ασημένια και 39 Χάλκινα μετάλλια. Μια τεράστια αγωνιστική επιτυχία για την χώρα μας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Με αποστολή 129 αθλητών και στόχο την κορυφή της Ευρώπης η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-do Ελλάδος τα κατάφερε για ακόμη μια χρονιά.

Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» (ΛΑΜΠΡΙΔΗ 4 τηλ : 6945262661) ακόμη μια φορά έδωσε το παρών και σε αυτό το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τέσσερις αθλητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας, και κατέκτησαν συνολικά 6 Χρυσά3 Ασημένια και 2 Χάλκινα μετάλλια σε ατομικούς και ομαδικούς αγώνες.

Πιο αναλυτικά: 

Παπαδιώτη Αικατερίνη στην κατηγορία Νέων Γυναικών (16-17)

1 Χρυσό μετάλλιο: στην Κατηγορία -64 κιλά ατομικές μάχες.

1 Χρυσό μετάλλιο: στην κατηγορία Ατομικές Τεχνικές (Tul) 2 Dan.

1 Χρυσό μετάλλιο: στις ομαδικές μάχες.

1 Ασημένιο μετάλλιο: στις ομαδικές Τεχνικές (Tul)

 

Κασαγιάννης Μιχαήλ-Ελευθέριος στην κατηγορία Νέων Ανδρών (16-17)

1 Χρυσό μετάλλιο: στις ομαδικές μάχες

1 Χάλκινο μετάλλιο: στην Κατηγορία -69 κιλά ατομικές μάχες.

 

Μπαντής Αχιλλέας στην κατηγορία ανδρών.

1 Χρυσό μετάλλιο στις ομαδικές εναέριες τεχνικές ανδρών

1 Ασημένιο μετάλλιο στις ατομικές μάχες -64 κιλά

1 Χάλκινο μετάλλιο στις ομαδικές μάχες ανδρών

 

Ντάκουλας Γεώργιος  στην κατηγορία ανδρών.

1 Χρυσό μετάλλιο στις ομαδικές τεχνικές ανδρών

1 Ασιμένιο μετάλλιο: στην κατηγορία Ατομικές Τεχνικές (Tul) 2 Dan.

  Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας  κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε: «Πρώτα ας ξεκινήσουμε με την επιτυχία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwon-do Ελλάδος για την κατάκτηση της 1ης θέσης στη γενική κατάταξη μεταλλίων ανάμεσα στις Ευρωπαϊκές χώρες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Με αυτή την επιτυχία αποδείξαμε την σκληρή δουλεία που γίνεται στα σωματεία, αλλά και την προσπάθεια της Ομοσπονδίας για την οργάνωση και απόδοση της Εθνικής Ομάδας. Δεύτερη μεγάλη διάκριση είναι ο τίτλος (MVP) της καλύτερης αθλήτριας στην Ευρώπη για το 2023 για την αθλήτρια του συλλόγου μας Παπαδιώτη Αικατερίνη στην κατηγορία Νεανίδων.                                                                            
  Οι τέσσερις αθλητές του Πρωτέα Ιωαννίνων σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν εξαιρετικοί, κατακτώντας συνολικά 11 μετάλλια (6 Χρυσά, 3 Ασημένια και 2 Χάλκινα μετάλλια). Οι Γιαννιώτες αθλητές για 5 συνεχόμενες ημέρες αγωνίστηκαν στα ατομικά τους, αλλά και σε όλα τα ομαδικά αγωνίσματα των κατηγοριών τους, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φόρα το πόσο ολοκληρωμένοι αθλητές είναι πάνω σε αυτό το άθλημα, αλλά και την σκληρή δουλειά που γίνεται στο Γιαννιώτικο σύλλογο Πρωτέα Ιωαννίνων όλα αυτά τα χρόνια. Ο «Πρωτέας Ιωαννίνων» συνεχίζει να είναι κορυφαίος και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του. Στόχος μας πάντα θα είναι η κορυφή και αυτό δεν αλλάζει όσες επιτυχίες και να έχουμε. Δουλεύουμε σκληρά, συστηματικά με προγραμματισμό και υψηλούς στόχους. 

Είμαστε ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ο σύλλογος των Πρωταθλητών.                                       
Εκ μέρους του Συλλόγου μας σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».             
Ακολουθήστε μας στο site www.acproteas.gr και στη σελίδα του Συλλόγου μας στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας!!! www.facebook.com/A.C. Proteas Ioanninon