05-04-2022 ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2022 TAE KWON-DO I.T.F. ΠΟΡΕΚ - ΚΡΟΑΤΙΑΣ

Επιτυχίες Συλλόγου
Typography

Στην Κορυφή της Ευρώπης για ακόμη μια χρονιά οι αθλητές του Α.Σ.Πρωτέα Ιωαννίνων με σύνολο 13 Μετάλλια. (9 Χρυσά, 2 ασημένια και 2 Χάλκινα).

  Στο Πόρεκ της Κροατίας πραγματοποιήθηκε από της 25 Μαρτίου έως της 2 Απριλίου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών για το 2022.

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε εντυπωσιακά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwon-do ITF κατακτώντας την 1η θέση, στη Γενική Κατάταξη μεταλλίων μεταξύ 28 χωρών, με 52 Χρυσά, 42 Ασημένια και 44 Χάλκινα μετάλλια. Μια τεράστια αγωνιστική επιτυχία για την χώρα μας, καθώς μέσα στην απειλή της Πανδημίας κατάφερε να δώσει την ευκαιρία στους αθλητές να συναγωνιστούν σε αυτό το επίπεδο και να επιστρέψουν νικητές και υγιείς πίσω στις οικογένειές τους.

Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» (ΛΑΜΠΡΙΔΗ 4 τηλ : 6945262661) ακόμη μια φορά έδωσε το παρών και σε αυτό το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τρείς αθλητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας, και κατέκτησαν συνολικά 9 Χρυσά, 2 Ασημένιο και 2 Χάλκινα μετάλλια σε ατομικούς και ομαδικούς αγώνες.

Πιο αναλυτικά:

Παπαδιώτη Αικατερίνη στην κατηγορία Νεανίδων (16-17)

1 Χρυσό μετάλλιο: στην κατηγορία Ατομικές Τεχνικές (Tul) 2 Dan Νεανίδων.

1 Χρυσό μετάλλιο: στις ομαδικές Τεχνικές (Tul) Νεανίδων

1 Χρυσό μετάλλιο: στις ομαδικές μάχες Νεανίδων

1 Χρυσό μετάλλιο: στις ομαδικές εναέριες τεχνικές Νεανίδων.

1Ασημένιο μετάλλιο: στην Κατηγορία -58 κιλά ατομικές μάχες Νεανίδων

 

Μπαντής Αχιλλέας στην κατηγορία ανδρών.

1 Χρυσό μετάλλιο στις ατομικές μάχες -64 κιλά

1 Χρυσό μετάλλιο στις ομαδικές μάχες ανδρών

1 Χρυσό μετάλλιο στις ομαδικές εναέριες τεχνικές.

1 Ασημένιο μετάλλιο στις ομαδικές Τεχνικές (Tul) ανδρών

1 Χάλκινο μετάλλιο στις ατομικές τεχνικές (Tul 2 Dan) ανδρών

 

Ντούκα Αικατερίνη στην κατηγορία Νεανίδων (16-17)

1 Χρυσό μετάλλιο: στις ομαδικές μάχες Νεανίδων

1 Χρυσό μετάλλιο: στις ομαδικές εναέριες τεχνικές Νεανίδων.

1 Χάλκινο μετάλλιο: στην Κατηγορία -58 κιλά ατομικές μάχες Νεανίδων

  Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας  κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε: «Πρώτα ας ξεκινήσουμε με την επιτυχία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwon-do Ελλάδος για την κατάκτηση της 1ης θέσης στη γενική κατάταξη μεταλλίων ανάμεσα σε 28 Ευρωπαϊκές χώρες. Μία διαρκής προσπάθεια ετών έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Με αυτή την επιτυχία αποδείξαμε την σκληρή δουλεία που γίνεται στα σωματεία, αλλά και την προσπάθεια της Ομοσπονδίας για την οργάνωση και απόδοση της Εθνικής Ομάδας.                                                                               
  Οι τρείς αθλητές του Πρωτέα Ιωαννίνων σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάνανε ονειρική εμφάνιση, κατακτώντας συνολικά 13 μετάλλια (9 Χρυσά, 2 Ασημένιο και 2 Χάλκινα μετάλλια). Οι Γιαννιώτες αθλητές για 5 συνεχόμενες ημέρες αγωνίστηκαν στα ατομικά τους, αλλά και σε όλα τα ομαδικά αγωνίσματα των κατηγοριών τους, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φόρα το πόσο ολοκληρωμένοι αθλητές είναι πάνω σε αυτό το άθλημα, αλλά και την σκληρή δουλειά που γίνεται στο Γιαννιώτικο σύλλογο Πρωτέα Ιωαννίνων όλα αυτά τα χρόνια. Ο «Πρωτέας Ιωαννίνων» συνεχίζει να είναι κορυφαίος και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του. Έχω πει και στο παρελθόν ότι στόχος μας πάντα θα είναι η κορυφή και αυτό δεν αλλάζει όσες επιτυχίες και να έχουμε. Δουλεύουμε σκληρά, συστηματικά με προγραμματισμό και υψηλούς στόχους.

 

 

Είμαστε ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ο σύλλογος των Πρωταθλητών.         

                              
Εκ μέρους του Συλλόγου μας σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».             
Ακολουθήστε μας στο site www.acproteas.gr και στη σελίδα του Συλλόγου μας στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας!!! www.facebook.com/A.C. Proteas Ioanninon