17-11-2023 ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO BULGARIA OPEN 2023

Επιτυχίες Συλλόγου
Typography

Πέντε γιαννιώτες αθλητές του Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων στο ανοιχτό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwon-do I.T.F. στο Πλόβντιφ της Βουλγαρίας.

 

Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» Λαμπρίδη 4 τηλ: 6945262661  για μια ακόμη φορά θα είναι παρών με πέντε αθλητές του στο ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2023 στην πόλη Πλόβντιφ της Βουλγαρίας. Ένα πρωτάθλημα που κάθε χρόνο φιλοξενεί όλο και περισσότερους αθλητές από όλη την Ευρώπη. Για τον γιαννιώτικο σύλλογο αποτελεί έναν από τα πρωταθλήματα σταθμούς για την προετοιμασία των αθλητών του συλλόγου. Με τη συμμετοχή 700 αθλητών από 14 χώρες οι γιαννιώτες αθλητές επέστρεψαν με  1 Χρυσό 1 ασημένιο και 4 χάλκινα μετάλλια. Πιο αναλυτικά:

 Παπαδιώτη Αικατερίνη Χρυσό στις Τεχνικές TUL 2 Dan Γυναικών και Χάλκινο μετάλλιο στις μάχες στην κατηγορία γυναικών -62 κιλά.

Τσώλη Νεφέλη Ασημένιο μετάλλιο στις μάχες στην κατηγορία κορασίδων -50 κιλά

Τσιομίδη Μαρία Χάλκινο μετάλλιο στις μάχες στην κατηγορία νέων γυναικών -58 κιλά.

Θωμά Εύα χάλκινο μετάλλιο στις τεχνικές στην κατηγορία νεανίδων

Θωμάς Σπύρος 5η θέση στις μάχες στην κατηγορία νέων ανδρών -63 κιλά.

Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας  κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, δήλωσε: Η συμμετοχή μας σε αυτά τα πρωταθλήματα είναι σημαντική για την ανατροφοδότηση που μας δίνουν για την αποτελεσματικότητα των προπονήσεων και το επίπεδο της προσπάθειας που καταβάλουμε καθημερινά στην προπόνηση. Ξεκινάμε την νέα αγωνιστική χρονιά με υψηλούς στόχους και όρεξη για περισσότερες διακρίσεις. Ας μη ξεχνάμε ότι ο Γιαννιώτικος Σύλλογος έχει καταφέρει με τις διακρίσεις των αθλητών του, τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό, όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο να είναι κορυφαίος και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του. Δουλεύουμε σκληρά, συστηματικά με προγραμματισμό και υψηλούς στόχους. Στόχος μας πάντα θα είναι η κορυφή και αυτό δεν αλλάζει όσες επιτυχίες και να έχουμε. Για ακόμη μια φορά είμαι περήφανος για τους Γιαννιώτες πρωταθλητές του Συλλόγου μας. Εκ μέρους του Συλλόγου μας σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».

 

Ας ευχηθούμε λοιπόν στους Γιαννιώτες πρωταθλητές καλή επιτυχία σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν όλα αυτά τα χρόνια και μας γεμίζουν υπερηφάνεια και χαμόγελα με τις διακρίσεις τους σε πανελλήνιες και διεθνής διοργανώσεις».

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων «Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών»

Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661

www.acproteas.gr               

www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon