ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAE KWON-DO ITF 2023 ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ- ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιτυχίες Συλλόγου
Typography

Πρώτη θέση ο Γιαννιώτικος σύλλογος Α.Σ.Πρωτέας Ιωαννίνων στη γενική κατάταξη μεταλλίων στην κατηγορία Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών για το 2023.

Οι γιαννιώτες αθλητές του Α.Σ.Πρωτέας Ιωαννίνων (Λαμπρίδη 4 τηλ:6945262661) κατέκτησαν 4 Χρυσά, 1 Αργυρό, 2 Χάλκινα μετάλλια.

 

Στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 24 - 26 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών-νέων γυναικών και ανδρών-γυναικών για το 2023. Ένα τριήμερο γεμάτο με έντονο συναγωνισμό και μεγάλη συμμετοχή αθλητών, καθώς με την κατάκτηση της πρώτης θέσης εξασφαλίζεις και την είσοδό σου στην Εθνική Ομάδα και την συμμετοχή σου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Jesolo της Ιταλίας από 17-24 Απριλίου 2023.

Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε αυτό το πρωτάθλημα με τους πρωταθλητές τους πραγματοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερα πανελλήνια πρωταθλήματα για αυτή την χρονιά.

   Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ( Λαμπρίδη 4 τηλ:6945262661 ) έδωσε το παρόν με 10 αθλητές και αθλήτριες που κατέκτησαν 4 Χρυσά, 1 Αργυρό  και 2 Χάλκινα μετάλλια, και την είσοδο 4 αθλητών στην Εθνική Ομάδα για το Πανευρωπαϊκό στο Jesolo της Ιταλίας τον επόμενο Απρίλιο.

Πιο αναλυτικά οι Αθλητές του Α.Σ. Πρωτέα Ιωαννίνων κατέκτησαν:

Παπαδιώτη Αικατερίνη: 2 Χρυσά μετάλλια στις μάχες έως 64 κιλά και στις τεχνικές 2   
                                                    Dan στην κατηγορία Νέων Γυναικών.

Μπαντής Αχιλλέας: 1 Χρυσό μετάλλιο στις μάχες έως 64 κιλά και 1 Χάλκινο μετάλλιο
                                          στις Τεχνικές 2 Dan στην κατηγορία  Ανδρών.

Κασαγιάννης Μιχαήλ: 1 Χρυσό μετάλλιο στις μάχες έως 69 κιλά στην κατηγορία
                                              Νέων Ανδρών

Ντάκουλας Γεώργιος: 1 Ασημένιο μετάλλιο στις Τεχνικές 2 Dan στην κατηγορία  
                                               Ανδρών.

Ντούκα Αικατερίνη: 1 Χάλκινο μετάλλιο στις μάχες έως 58 κιλά στην κατηγορία
                                            Νέων Γυναικών.

Ντοβώνη Λαμπρινή: 5η Θέση στις τεχνικές 1 Dan στην κατηγορία Νέων Γυναικών.

Θωμάς Σπύρος: 5η θέση στην κατηγορία 1 Dan Νέων Ανδρών

Σκουλίκας Παντελής  εγκατέλειψε λόγο τραυματισμού στον πρώτο αγώνα στην
                                              κατηγορία 85 κιλά Ανδρών.

Σκουλίκας Δημήτριος πολύ καλή παρουσία στα 85 κιλά στην κατηγορία Ανδρών.

Λιόντου Μαρίνα πού καλή προσπάθεια στην κατηγορία Γυναικών για πρώτη φορά.

   Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και Πρόεδρος πια της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε σχετικά με το Πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν σε αυτό το πρωτάθλημα.  Αποδείξαμε για ακόμη μια φορά την σκληρή δουλειά που γίνεται καθημερινά στο σύλλογό μας, κατακτώντας την Πρώτη θέση στη γενική κατάταξη μεταλλίων, στην κατηγορία Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών για το 2023.

Για ακόμη μια χρονιά αθλητές από την πόλη μας θα μας εκπροσωπήσουν στην Εθνική Ομάδα, με την συμμετοχή σε ακόμη ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά να κρατήσουμε το αγωνιστικό μας επίπεδο υψηλό, δικαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Επόμενος σταθμός των πρωταθλητών μας είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ιταλία από 17-24 Απριλίου 2023. Εύχομαι στους γιαννιώτες αθλητές-τριες καλή προετοιμασία, μακριά από τραυματισμούς και καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό του 2023.

 

   Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές μου και τους γονείς τους, που είναι πάντα δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι.»  

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων . Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών .

Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661

www.acproteas.gr                 www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon