ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO 2023 ΑΣΤΑΝΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Επιτυχίες Συλλόγου
Typography

Τρείς γιαννιώτες αθλητές του Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwon-do I.T.F.

Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» Λαμπρίδη 4 τηλ: 6945262661  για μια ακόμη φορά θα είναι παρών με τρείς πρωταθλητές του , μέλη της Εθνικής Ομάδας και σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην πρωτεύουσα Αστανά του Καζακστάν από 19-27 Αυγούστου 2023. Πιο αναλυτικά:

 

Παπαδιώτη Αικατερίνη στην κατηγορία Γυναικών -62 κιλά.

Ντούκα Αικατερίνη στην κατηγορία Γυναικών -57 κιλά.

Μπαντής Αχιλλέας στην κατηγορία Ανδρών – 64 κιλά.

Πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης τα τελευταία χρόνια.

Οι Γιαννιώτες πρωταθλητές έχουν ήδη ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα από τα μέσα Ιουλίου  για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους, μέχρι την αναχώρηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Αστανά του Καζακστάν.

Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας  κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, δήλωσε:

 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα όλους τους χορηγούς μας που βοηθήσανε για να καλύψουμε ένα μέρος των εξόδων μας για τη συμμετοχή των αθλητών από τα Γιάννενα σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Την εταιρία στρωμάτων DIMSTEL, την ΒΙΟΖΩΗ Α.Ε. την επιχείρηση καφέ Μώλος, το φανοποιείο Konstantinou, την επιχείρηση Ευλογημένο Νηστίσιμο και τα Εκπαιδευτήρια Καμονάς.

Επίσης τους πρωταθλητές μας για τη χαρά και την ικανοποίηση που μας έδωσαν στελεχώνοντας την Εθνική Ομάδα για ακόμη μια χρονιά. Εύχομαι να πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μετά από μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά και με πολλές επιτυχίες θα δώσουμε το παρόν σε ένα ακόμη παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι δύο αθλήτριες, Παπαδιώτη και Ντούκα, είναι η πρώτη τους συμμετοχή στην κατηγορία γυναικών και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ ο Μπαντής έχει κατακτήσει δύο ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα 2015 και 2019. Ας μη ξεχνάμε ότι και οι αθλητές μας είναι πρωταθλητές Ευρώπης στις κατηγορίες τους. Από το 2000 μέχρι και σήμερα ο Γιαννιώτικος Σύλλογος έχει καταφέρει με τις διακρίσεις των αθλητών του, τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό, όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο να είναι κορυφαίος και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του. Η προετοιμασία των αθλητών συνεχίζεται, οι αθλητές μας είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, με λίγη τύχη πιστεύω και σε αυτό το παγκόσμιο να έχουμε ακόμη περισσότερες διακρίσεις. Έχουμε την ποιότητα αλλά και τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση και θα το κάνουμε με όλη μας την ψυχή. Όλο το καλοκαίρι δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε οι καλύτεροι. Με λίγη τύχη λοιπόν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ¨ Όνειρο¨ πραγματικότητα.  Έχω πει και στο παρελθόν ότι στόχος μας πάντα θα είναι η κορυφή και αυτό δεν αλλάζει όσες επιτυχίες και να έχουμε. Δουλεύουμε σκληρά, συστηματικά με προγραμματισμό και υψηλούς στόχους. Και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οι αθλητές μας θα με έχουν δίπλα τους στην εθνική ομάδα από τη θέση του Διαιτητή. Για ακόμη μια φορά είμαι περήφανος για τους Γιαννιώτες πρωταθλητές του Συλλόγου μας. Εκ μέρους του Συλλόγου μας σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια».

Ας ευχηθούμε λοιπόν στους Γιαννιώτες πρωταθλητές καλή επιτυχία σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν όλα αυτά τα χρόνια και μας γεμίζουν υπερηφάνεια και χαμόγελα με τις διακρίσεις τους σε πανελλήνιες και διεθνής διοργανώσεις».

Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων «Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών»

Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661

www.acproteas.gr               

www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon